Als u een weekend naar Londen gaat en van shoppen houdt dan zult u zeker Oxford Street bezoeken.

Oxford Street 2018.Londen trip menu

Goedkoopste lickets.
Goedkoopste lickets.Goedkoopste lickets.Welkom bij Dagtrip Londen de laatste update was op

Oxford Street is een bekende winkelstraat in het hart van de Engelse hoofdstad. Als u van winkelen houdt gaat u bij een bezoek aan Londen zeker naar Oxford Street. In Oxford Street vindt u grote warenhuizen als Selfridges, John Lewis, Debenhams, John Lewis, House of Frasier en D.H. Evans. Vanuit Oxford Street loopt u naar Hyde Park, Marble Arch of naar de winkelstraat Regent Street. Als u een weekend naar Londen gaat dan beperkt u zich waarschijnlijk tot een bezoek aan het warenhuis Selfridges. Oxford Street bekend om zijn wereldklasse winkels, levendige sfeer en eindeloze aanbod van entertainment, Oxford Street is echt de ultieme shopping bestemming. Met meer dan een en een halve mijl van de high street merken, iconische warenhuizen, luxe hotels en een gevarieerde selectie van internationale gerechten, zal shoppers keuze te over! Oxford Street is een van de drukste straten in Londen, evenals het grootste winkelcentrum van Europa. Het is gelegen in de City of Westminster. Oxford Street loopt van de Marble Arch in de noordoostelijke hoek van de Hide Park tot aan St Giles 'Circus, op de kruising van Charing Cross Road en Tottenham Court Road. Het is ongeveer mijl en half lang en het wordt gekruist met andere Londense wegen, zoals Park Lane, New Bond Street of Regent Street.

 

Wat nu bekend staat als Oxford Street was een weg tussen Hampshire en Colchester in de Romeinse tijd. Tijdens zijn bestaan ​​verschillende namen (Tyburn Road, Uxbridge Road en Worcester Road) heeft gehad totdat het werd Oxford Street. Tussen de 12e en 18e eeuw (bekend als Tyburn Road die tijd) was de weg te nemen door Newgate gevangenen op hun laatste reis van de gevangenis naar de galg in Tyburn vlakbij Marble Arch. Het gebied rond de weg werd ontwikkeld in de late 18de eeuw, toen Graaf van Oxford gekocht omliggende velden. Het werd populair met entertainers. In de 19e eeuw werd Oxford Street bekend om haar winkels.


Londen Toppers.


De thuisbasis van meer dan 300 winkels.

Kersthoppen Londen 2018 - Bezoek de Kerstmarkt!. De leukste winkels vind je rond de bekende straten Oxford Street. Tegenwoordig is Oxford Street de thuisbasis van meer dan 300 winkels. Er zijn een aantal grote warenhuizen en tal van merken 'flagship stores, alsmede honderden kleinere winkels. De grote winkels omvat: Selfridges, Marks & Spencer, HMV, Borders (boekhandel), Schuh (schoenenwinkel), John Lewis, Debenhams, House of Fraser, Virgin Megastore en vele anderen. In het midden van november Oxford Street is versierd met tal van kerstverlichting. Deze traditie begon in 1959 en werd gestopt tussen 1967 en 1978 toen recessie Londen. Elk jaar de lichten zijn ingeschakeld door een beroemdheid en ze duurt tot 6 januari.

 

Wat zijn de openingstijden op Oxford Street? Oxford Street is later geopend dan bijna overal elders in Londen. De meeste winkels zijn open van 09:00 tot 20:00 ma-za, en op donderdag dan zijn de meeste langer open van 09:00 tot 22:00.

 

Een geldautomaat? Er zijn geldautomaten op regelmatige tijdstippen (hoewel misschien niet regelmatig genoeg) langs Oxford Street. Er is een Lloyds TSB aan de Tottenham Court Road einde (op nummer 32) en op 399. Er is een HSBC buurt van Oxford Circus (op 196) en op 43. Er is een Halifax op 60 Oxford Street. Vermijd het gebruik van de kleine geldautomaten die vindt u in sommige krantenwinkels en buurtwinkels op zijstraten, omdat deze de neiging om een ​​vergoeding voor transacties, terwijl de grotere banken gratis geld wisselen bieden en accepteren de meeste internationale kaarten. Er zijn ook geldautomaten in Marks en Spencer , Selfridges en John Lewis .

 

Zakkenrollers? op Oxford Street? Helaas werken er ook zakkenrollers op Oxford Street. Doe goed je tas dicht, niet uw iPhone los in uw zak. Als je een rugzak draagt, houdt uw portemonnee niet in het voorvak maar in uw binnenzak van uw jas. Houdt uw portemonnee of telefoon ook niet in de achterzak van je spijkerbroek. Niet opvallend langs de straat met een dure telefoon bellen - een dief kan gemakkelijk een grab-and-run doen en ze verdwijnen in de menigte. In drukke winkels, laat je tassen niet onbeheerd want voor je het weet zijn ze weg. Als je naar een cafe, zet je stoelpoot door de band van je tas, en niet uw telefoon of portemonnee open en bloot te op de tafel laten liggen.


Londen Toppers.


Kerstshoppen in Londen.

Harrods is een begrip in Londen, al loop je alleen maar even een rondje er doorheen, Harrods moet je zeker bezoeken tijdens je tripje! Oxford Street. Kersthoppen in Londen is bijzonder sfeervol en een ervaring die je een keer in je leven meegemaakt moet hebben. De bekende winkelstraten zoals Bond Street, Oxford Street en Regent Street zijn traditiegetrouw schitterend versierd met verlichting en kerstversiering en zijn een lust voor het oog. De etalages van de grote warenhuizen Harrods, Hamleys en Selfridges staat volledig in de kerstsfeer waardoor alleen het windowshoppen al een unieke ervaring is. Overal waar je loopt klinken de vrolijke klanken van de kerstliedjes en de kerstmannen die door de straten lopen maken de unieke en magische ervaring van het kerstshoppen in Londen compleet. Tijdens de decembermaand zijn er een aantal winkels die je zeker niet mag overslaan als je in Londen bent.

 

Harrods Een citytrip of vakantie naar Londen is niet compleet zonder een bezoek aan Harrods. Proef de magische sfeer die tijdens de feestdagen in dit bijzondere warenhuis hangt. De kerstafdeling van Harrods, die eind augustus al word opgebouwd, is al jaren de mooiste van Engeland en voor kerstliefhebbers is dit een echte trekpleister. Dagelijks komen er meer dan 35.000 klanten alleen vanwege de kerstafdeling naar het grootste warenhuis van de stad. Vlak voor de kerst loopt dit aantal zelfs op naar bijna 100.000 klanten per dag. Je vind hier zoveel bijzondere kerstartikelen dat het haast onmogelijk is om met lege handen naar buiten te lopen. In de maand december is ook de Kerstman dagelijks aanwezig in het warenhuis die zorgt voor vermaak voor zowel jong als oud.

 

Selfridge Naast Harrods is er nog een ander groot en bekend warenhuis in Londen gevestigd. Vanaf augustus is in Selfridge een enorme kerstafdeling te vinden waar je tal van kerstproducten kunt kopen. De producten in Selfridge zijn minder prijzig dan die van Harrods waardoor je niet alleen kunt kijken maar ook daadwerkelijk kunt kopen. Net zoals Harrods heeft ook Selfridge de kerstman weten te strikken en zorgt hij tijdens de kerstperiode dagelijks voor vermaak.


Londen Toppers.


Welke bezienswaardigheden heeft londen.
Windsor Castle, Kensington Palace, Tower Bridge, Tower of London, Palace of Westminster, Big Ben, Bank of England Museum, British Library, British Museum, Imperial War Museum, Leighton House Museum, London Transport Museum, Madame Tussauds, National Gallery, National Portrait Gallery, Natural History Museum, Saatchi Gallery, Science Museum, Sherlock Holmes Museum, Sir John Soane's Museum, 18 Stafford Terrace, Tate Britain, Tate Modern, Victoria and Albert Museum

 

London 360 vanaf St Pauls`Cathedral.

Informatie over de bezienswaardigheden in Londen 2014. Londen is dé ideale bestemming voor een stedentrip in 1 dag of een paar dagen.


© 2015 - 2018 dagtriplonden.nl.